Mallixx-Logo-Def

Ramen en deuren in PVC, alu, hout & hout-alu

Totaalrenovatie, gevelbekleding en dakwerken

Mallixx-Banner-21

BAUWENS RENOVATIE BV WORDT MALLIXX BV

  01/10/2021

Door onze blijvende groei willen we graag evolueren naar een nieuwe naam! Bauwens Renovatie zal voortaan Mallixx heten. Onze service en kwaliteit blijven we uiteraard behouden.

Bis-Logo-Mallixx

MALLIXX zal aanwezig zijn op de Bisbeurs..

  01/10/2021

Kom langs op onze stand en geniet van vele voordelen...

148880_org

  29/10/2021

Welkom bij Bauwens Renovatie bvba

Ramen en deuren

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van hoge kwaliteitsramen en deuren. Deze zijn vervaardigd uit PVC, aluminium, hout, of hout-aluminium. Wij realiseren nieuwbouwprojecten alsook verbouwingen en renovaties. U krijgt van ons deskundig advies inzake materialen, kleur en prijs. Met onze jarenlange ervaring en zeer gekwalificeerd vakmensen kan u rekenen op een vakkundige plaatsing en een perfecte afwerking.

Totaalprojecten en renovaties

Naast ons buitenschrijnwerk kunnen wij ook instaan voor de volledige uitwerking van uw project. Dit kan gaan van bijbouw, buitenkeuken, tuinkamer, woonuitbreiding...
Wij geven vakkundig advies, een gedetailleerde prijsofferte en zorgen voor een perfect uitvoering en coördinatie van uw project.

 

Gevelbekleding en dakwerken

Wij zorgen voor uw gevelbekleding en het vernieuwen van de dakbedekking. Alle schrijnwerken zoals gevel- en gootbekledingen gebeuren met zorg in eigen beheer.

De dakbedekking, zinkwerken en platform worden door ons gecoördineerd en uitgevoerd door ons vast team onderaannemers.

Interesse in onze diensten? Contacteer ons nu...